O mně



Kateřina

"Každý den je pro mne jako desert; myslím, že dobrá sušenka rozzáří i nejtemnější den..."

Už 20 let pomáhám svým klientům konzultacemi rozvíjet jejich projekty a plnit jejich sny.

 

Malý přehled pro inspiraci:

 

1998 – 2000 TV projekt Mňam aneb Prima vařečka – developer prvního českého cooking show v TV Prima, dramaturg a autor jeho receptů, moderátor v denním cyklu

1999 – 2001 Botanicus – gastronomický rozvoj produktů, včetně tematizovaných jídelníčků

2001 – 2003 autorská gastronomická činnost v print médích (Tučňák, Kuchyně labužníka, Apetit, Marianne...)

2003 – 2004 hotel U zlatého lva, Havlíčkův Brod – developer gastronomické sekce a hotelového provozu

2004 – 2005 restaurace U Salzmannů - konzultant a developer restauračního provozu

2004 – 2005 scénář, recepty a realizace pilotních dílů cooking show v Top TV

1996 – 2007 kavárna divadla Ypsilon, Praha – manager

2006 – 2008 zámek Jemniště - konzultant restauračního provozu

2007 – 2008 Oáza Maříž - konzultant restauračního provozu

2008 – 2014 hotel Brejlov, hotel Týnec, Parkhotel Český Šternberk, Café Český Šternberk - konzultant provozu

2010 - dosud penzion Zeeman - konzultant provozu

2013 - 2015 Antonínovo pekařství, Praha, Vinohrady - developer a konzultant provozu

2014 - 2015 zámek Jemniště – konzultant provozu

2015 - 2017 penzion Dvorce - konzultant provozu

2015 - dosud Naše toustárna - konzultant provozu

2015 - dosud Fresh cantina Cordeus, apartmán Cordeus - konzultant provozu

2017 - 2018  Tady a teď pekárna a bistro

2017 - dosud Panství Bechyně

 

Moji přátelé a spolupracovníci:

 

Josef

"S radostí naučím péct chléb každého, kdo umí počítat do 56."

Pekař tělem i duší.

Po 35 letech praxe ví o pečení chleba, houstiček a baget snad všechno.

Vůně chleba a bílá cestička z mouky ho provázejí kam se pohne, takže vám rychle dojde, že se s ním v pekárně neztratíte.

V našem týmu má na starosti poradenství a praktické ukázky v nových pekařstvích, navrhuje technologie a spolupracuje na těch nejlepších receptech na chleba a křupavé rohlíky či bagety.

O kvalitě mouky, teplotách pečení a křupavé kůrce vypráví s nadšením, které vás pohltí. Jeho praktické rady jsou neocenitelné a průpovídky o počení chleba rovněž.