Nabídka



Nabízím vám poradenství v gastronomii a provozu a ekonomice restauračních a hotelových podniků.

Mám zkušenost jak s projekty teprve začínajícími, tak s těmi, co již běží – a možná máte pocit, že by měly běžet lépe.

Můžete se spolehnout, že tu pro vás budu kdykoli jako partner vašeho podnikání.

 

Rádi byste začali s novým projektem?

Společně probereme vaše možnosti a postavíme koncepci připravenou vám na míru.

Připravím projekt ke konzultaci a ke schválení na hygienické stanici.

Pomohu s výběrem kuchyňské a barové technologie a hotelového vybavení přesně pro váš provoz.

Navrhnu jídelní a nápojové lístky.

Navrhnu ceny ubytování, pobytové balíčky a rezervační systémy. Poradím ta správná pravidla komunikace s hostem ve vašem hotelu nebo penzionu.

Pomohu vybrat a zaškolit personál.

Vyberu nejlepší dodavatele a dojednám ty nejlepší podmínky.

Nastavím pravidla provozu pro všechny zaměstnance a pomohu vám vše rozběhnout.

 

Potřebujete zvýšit tržby?

Společně najdeme slabá místa, změníme zaběhlé stereotypy, pozměníme koncepci a přepracujeme

nabídky tak, abyste minimalizovali náklady, ale udrželi zároveň maximální kvalitu.

 

Potřebujete lépe motivovat personál?

Jako supervize budu součástí vašeho provozu a poradím, co všechno se dá zlepšit.

 

Potřebujete vytvořit HACCP, provozní řád, udělat korektury jídelních  lístků, nastavit kontrolní systémy?

Netopte se v papírech a nechte to na mně.

 

...a mnohé další:

Potřebujete podpořit důvěru a spokojenost hostů?

Chcete nabídnout novinky, občerstvit vaši nabídku nebo mile překvapit stálé hosty?

Zvažujete přípravu pokrmů dobrých pro zdraví vašich hostů?

Rádi byste nabídli svým hostům báječná vegetariánská, veganská či bezlepková jídla?

Toužíte mít občas volno s pocitem, že ve vašem podniku vše poběží hladce i bez vás?

Potřebujete se připravit na EET?

 

Neváhejte a kontaktujte mě.