O mně



Kateřina

"Každý den je pro mne jako dezert; myslím, že dobrá sušenka rozzáří i nejtemnější den..."

Už 20 let pomáhám svým klientům konzultacemi rozvíjet jejich projekty a plnit jejich sny.

 

Malý přehled pro inspiraci:

Aktuální projekty:

 

2023 – dosud Kulturní kavárna Železářství u Šulců – konzultant projektu

2021 – dosud Vlaštovčí dům Nové Město nad Metují (hotel, bistro, kavárna) – návrh a koncepce hotelu, bistra a rukodělné pekárny

2021 – dosud hotel Davidův mlýn – konzultant projektu

2020 – dosud HF Pastry Academy – konzultant projektu

2019 – dosud penzion Dvorce – konzultant projektu

2019 – dosud Wellness hotel Národní dům Podbořany – konzultant projektu

2018 – dosud Pec nám spadla, Praha – koncepce projektu a konzultace provozu rukodělné pekárny a kavárny

 

Další projekty:

2021 – 2022 Zelená kára Jaroměř – konzultant provozu

2015 – 2022 Naše toustárna – konzultant provozu

2019 – 2021 hotel Chmelnice, Napajedla – konzultace provozu rodinného hotelu

2018 – 2020 Bistro Lávka, Plzeň – koncepce projektu rukodělné pekárny s bistrem

2017 – 2020 Panství Bechyně

2015 – 2020 Fresh cantina Cordeus, apartmán Cordeus – konzultant provozu

2010 – 2020 penzion Zeeman – konzultant provozu

2018 – 2019 Hostel Cmyk, Ústí nad Labem – koncepce projektu hostelu a konzultace provozu

2015 – 2017 penzion Dvorce – konzultant provozu

2014 – 2015 zámek Jemniště – konzultant provozu

2013 – 2015 Antonínovo pekařství, Praha, Vinohrady – developer a konzultant provozu

2008 – 2014 hotel Brejlov, hotel Týnec, Parkhotel Český Šternberk, Café Český Šternberk – konzultant provozu

2007 – 2008 Oáza Maříž – konzultant restauračního provozu

2006 – 2008 zámek Jemniště – konzultant restauračního provozu

1996 – 2007 kavárna divadla Ypsilon, Praha – manager

2004 – 2005 scénář, recepty a realizace pilotních dílů cooking show v Top TV

2004 – 2005 restaurace U Salzmannů – konzultant a developer restauračního provozu

2003 – 2004 hotel U zlatého lva, Havlíčkův Brod – developer gastronomické sekce a hotelového provozu

2001 – 2003 autorská gastronomická činnost v print médích (Tučňák, Kuchyně labužníka, Apetit, Marianne...)

1999 – 2001 Botanicus – gastronomický rozvoj produktů, včetně tematizovaných jídelníčků

1998 – 2000 TV projekt Mňam aneb Prima vařečka – developer prvního českého cooking show v TV Prima, dramaturg a autor jeho receptů, moderátor v denním cyklu